Managed hosting door True

Hans Liebregts leidt SOA-specialist DFS

 

Op 1 juni gaat DFS (Dutch Fusion Solutions) uit de startblokken richting de Nederlandse ICT-markt. DFS wordt geleid door Hans Liebregts, voormalig directeur Fujitsu Siemens Computers (FSC) Nederland.

De IT-dienstverlener uit Eindhoven is gespecialiseerd in het adviseren, bouwen, implementeren en ondersteunen van Service Oriented Architecturen (SOA). Hiermee gaat het de bedrijfsprocessen voor middelgrote en grote organisaties optimaliseren en integreren. DFS opereert vanuit Eindhoven, waar het zegt te beschikken over de modernste ICT technologie. DFS ondersteunt bedrijven bij het verkrijgen van actuele en correcte bestuursinformatie zodat keuzes op managementniveau gemaakt kunnen worden. Dit helpt ze bij het inspelen op kansen en uitdagingen in hun continu veranderende markt,aldus DFS. De rol van ICT hierin wordt steeds belangrijker. Niet alleen door resultaten achteraf vast te leggen, maar vooral door pro-actief in te spelen op veranderingen. Dit ondersteunt business units sterk bij de uitvoering en de realisatie van hun doelstellingen.

DFS is opgericht door Bram van Oosterhout, Marc Voss en Hans Liebregts. Allen hebben in de afgelopen twintig jaar ervaring opgebouwd in verschillende directie- en managementposities bij nationale en internationale organisaties. Door deze gebundelde ervaring, in combinatie met een sterk pragmatische en klantgerichte instelling, meent DFS een leidende positie in te nemen in Nederland op het gebied van Service Oriented Architecturen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1987765). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.