Managed hosting door True

Radware kiest Qdis als distributeur voor Nederland

 

Radware, leverancier van intelligente oplossingen voor het betrouwbaar en snel beschikbaar maken van web-applicaties over IP, heeft Qdis technologies gekozen als zijn nieuwe distributeur voor Nederland.

Qdis is in Helmond gevestigd en is een value added distributeur van producten op het gebied van data-, toegangs- en wireless-beveiliging. Het bedrijf gaat per direct alle Radware-producten en -diensten aanbieden in de Nederlandse markt.

Radware levert geïntegreerde oplossingen die de beschikbaarheid, prestatie en beveiliging van bedrijfskritische netwerkapplicaties garanderen. De APSolute productreeks biedt tevens een complete set aan applicatiemogelijkheden op het gebied van front-end, toegang op locatie en beveiliging om het netwerk applicatie-intelligent te maken. Hiermee worden zakelijke transacties sneller, betrouwbaarder en veiliger.

"Doordat bedrijfsnetwerken met steeds meer en gevaarlijkere bedreigingen te maken hebben, richten wij ons op nieuwe ontwikkelingen die optimale beveiliging bieden", zegt Hendo Weernink, directeur bij Qdis (foto). "Radware's producten bieden de bescherming die bedrijven nodig hebben voor een hoge productiviteit en winstgevendheid om zo hun concurrentiepositie te kunnen versterken. Ze blijven hun producten vernieuwen zodat ze altijd een passend antwoord bieden tegen de nieuwste dreigingen. Deze oplossingen en producten zijn een sterke aanvulling op ons huidige portfolio."

"Ik ben zeer blij met deze samenwerking", zegt Ab van der Meijden, regional sales manager Nederland van Radware. "Qdis is een uitstekende distributeur met een productieve aanpak en veel aandacht voor de oplossingen die ze aanbieden. We zullen ze regelmatig voorzien van technische trainingen waardoor ze de nodige kennis hebben van onze producten en hun klanten altijd van goede ondersteuning kunnen voorzien."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1986084). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.