Managed hosting door True

Ab Ovo en Paperiton gaan samenwerken

 

Ict dienstverlener Ab Ovo en softwareleverancier Paperiton bieden door samenwerking een totaaloplossing voor vraagstukken op het gebied van document management.

Ab Ovo is met referenties als de ministeries van VROM, Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties, de gemeente Den Haag en het Hoogheemraadschap Delft een gevestigde naam voor vraagstukken op het gebied van document management.

Paperiton is een jonge Nederlandse organisatie en ontwikkelaar van Paperiton DMS, een document management systeem dat gebaseerd is op .NET technologie. Hierdoor is volgens de bedrijven het systeem zeer herkenbaar en gebruiksvriendelijk en in meerdere omgevingen in te zetten. Daarnaast zeggen de bedrijven dat het systeem een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft en dat de technische installatie eenvoudig is.

"Met de samenwerking kunnen we een totale DMS oplossing aan potentiële klanten bieden waarbij Paperiton de technologie en de licenties levert en Ab Ovo de functionele inrichting en het projectmanagement verzorgt. Hierdoor zijn wij in staat snel te reageren op de behoeften van middelgrote en grote organisaties", aldus Ronald Zant, algemeen directeur van Ab Ovo.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1984756). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.