Managed hosting door True

IT Solution Partners VMware VIP Enterprise Partner

 

IT Solution Partners heeft een groot aantal gecertificeerde VMware-specialisten (VCP'ers en VSP'ers) in huis. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze de status VMware VIP Enterprise behaald heeft.

Het behalen van de VIP Enterprise status ziet IT Solution Partners als een visite kaartje wat ze afgeeft aan de markt. Hiermee laat ze zien, dat ze naast een meedenkende organisatie op business niveau ook de benodigde kennis en vaardigheden in huis heeft om op strategisch niveau te adviseren over thema's als virtualisatie & consolidatie.

De rode draad in de totale dienstverlening is "Business supported by ICT". IT Solution Partners denkt mee over mogelijkheden op langere termijn vanuit de business van opdrachtgevers. Met de achterliggende gedachte om opdrachtgevers en hun organisatie te begrijpen en met ze mee te denken. ICT is altijd slechts een onderdeel binnen de vraag die opdrachtgevers stellen. De oplossingen starten dan ook altijd met het luisteren, vragen naar de wensen en behoeften en het achterhalen van de organisatiedoelstellingen.

De nauwe samenwerking die IT Solution Partners met VMware is aangegaan is dan ook geen verrassing. Hedendaags is ICT een belangrijk proces, maar blijkt vaak nog wel een kostgedreven oplossing te zijn. IT Solution Partners is op deze "cost driven" markt een bekende met haar kostenbesparende applicatie, maar mede door het gebruik van VMware oplossingen kan zij dit uitbreiden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1982403). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.