Managed hosting door True

Nieuwe stappen broers Kim en George Van Brugge

 

De ICT-broers Kim en George van Brugge zijn onlangs ieder een nieuw avontuur begonnen.

Kim, voormalig commercieel directeur van AAC Cosmos, heeft het directeurschap van softwaredistributeur Portland Europe van George overgenomen. George, op zijn beurt, is in dienst getreden van softwareleverancier Kaseya. Hij is aangesteld als Senior Vice-President Continental Europe om de Automated Managed Services van het bedrijf in heel Europa stevig op de kaart te zetten.

Kim en George van Brugge staan in de ICT-wereld bekend als echte ondernemers. Kim zette de afgelopen 10 jaar zijn schouders onder de groei van ICT dienstverlener Microdesk en AAC Cosmos, George bouwde zijn Portland Europe op tot een bedrijf dat jaarlijks een CRN Award-nominatie in de wacht sleept. AAC Cosmos, waarvan Kim van Brugge één van de aandeelhouders is, behoort tot de top ICT-resellers, Portland bedient zijn resellers online met 'software, kwaliteit en eenvoud', zoals de slogan van het bedrijf luidt. Voor beide bedrijven geldt dat bij de top van hun segment horen, een doelstelling die de Van Brugges delen.

De broers bewandelen de omgekeerde weg. Kim:"Portland is kleinschaliger dan AAC Cosmos. Bovendien ben ik nu verantwoordelijk voor alle operationele zaken. Het betekent dat ik minder hoef te reizen. Het is exact waarnaar ik op zoek was. George wilde juist eens Europees met software aan de slag gaan. Ook zijn wens is dus in vervulling gegaan." Er waren meer redenen voor de jobswitch. George: "Ik blijf als grootaandeelhouder nauw betrokken bij Portland, vooral op strategisch vlak. Het betekent dat Kim en ik nauw gaan samenwerken, een wens van ons allebei. Als je zo lang in de ICT werkt is het eigenlijk niet meer dan logisch dat je als broers je kennis en ervaring eens wilt bundelen."

De verwachtingen van beide broers zijn hoog. "Het is mijn bedoeling, in navolging van George, blijvend de juiste producten aan het Portland-portfolio toe te voegen. Onze resellers moeten er de service aan hun klanten mee kunnen vergroten. Voorop staat dat ze met onze software ouderwets grote marges kunnen verdienen," aldus Kim. Ook George wil hoge ogen gooien met zijn nieuwe uitdaging Kaseya: "Wij streven naar een wereldwijd dominante positie op het gebied van Automated Managed Services. Kaseya is al toonaangevend op dit gebied, groeit hard, en zal dit naar verwachting met de uitrol van het eigen verkoopnetwerk nog sneller gaan doen."

Het geloof in eigen bedrijf, producten en elkaar hebben Kim en George met elkaar gemeen. Kim roemt vooral het enthousiasme en de marketingkwaliteiten van zijn jongere broer. George ziet Kim als een echte motivator, die zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend. Die eigenschappen zullen ze ook in de toekomst aanwenden om, dit keer met Portland en Kaseya, nieuwe bruggen te bouwen in de ICT. Die zijn bedoeld om een eenvoudig begaanbare weg tussen leverancier, reseller, klant en eindklant te bewerkstelligen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1956034). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.