Managed hosting door True

Channel Concepts en B.E.C. actief met SAP

 

Channel Concepts tekent met NLCW-lid B.E.C. ICT Diensten de eerste SAP Referral Program Member overeenkomst.

Tijdens de door de branchevereniging van Nederlandse Computerwinkels NLCW georganiseerde computerwinkel van het jaar verkiezing in de Blokhoeve te Nieuwegein,heeft Channel Concepts de eerste SAP Referral Program Member aangesteld.

B.E.C. ICT Diensten uit Kollum wordt middels deze overeenkomst getraind door Channel Concepts en SAP in het onderkennen van de behoefte bij een eindklant inzake bedrijfssoftware versus de functionaliteit van SAP Business One. Bij het overdragen van de lead wordt de SAP Referral Program Member initieel financieel beloond, bij het tekenen van een eventuele opdracht wordt hij wederom financieel beloond en als laatste wordt er een succesfee uitgekeerd bij oplevering van het project.

Bart van Rheenen, directeur van Channel Concepts B.V. te Almere, vindt de uitbreiding van het SAP partnerprogramma een ware uitkomst voor resellers die wel klanten hebben, maar (nog) niet in staat zijn zelf de implementatie te doen van SAP Business One. "Op deze manier ontstaat er een heus SAP Business One Ecosysteem van verkopende en implementerende partijen, ieder doet waar hij of zij goed in is" aldus Van Rheenen.

Freddy Algra van B.E.C. ICT Diensten - enigszins verrast door alle aandacht- vindt deze uitbreiding van hun activiteiten een welkome verdieping van de dienstverlening van B.E.C. enerzijds en een eerste stap naar een meer intieme leverancier-klant-relatie anderzijds.

Channel Concepts B.V. uit Almere is distributeur van toonaangevende internationale leveranciers en brengt deze producten en diensten naar het resellerkanaal op een wijze waarop de fabrikant zijn groeipotentieel gerealiseerd ziet en resellers een gezonde marge kunnen realiseren.

B.E.C. ICT Diensten uit Kollum, levert ICT producten, Telecommunicatie en beveiligingsdiensten aan het Midden- en Kleinbedrijf met als motto " serious to business " .

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1949652). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.