Managed hosting door True

'Flinke groei specialisten Microsoft Small Business'

 

Het aantal gecertificeerde Microsoft Small Business-specialisten, die Microsoft oplossingen verkopen in het mkb, is in Nederland het afgelopen jaar flink toegenomen.

De specialisatie Microsoft Small Business-specialist werd in 2006 geïntroduceerd. Deze gecertificeerde Microsoft-partner verkoopt Windows, Vista, Office, Small Business Server en crm aan het mkb. De specialisatie moet hem daarin helpen meer effectief en efficiënt Microsoft oplossingen aan bedrijven in het mkb te verkopen. Diane Janknegt, group manager partner marketing Microsoft mkb & partners vertelt: "We hebben op dit moment 250 partners die zich Smal Business specialist mogen noemen. Ik verwacht dat we in juni 2007 rond de 350 partners hebben en dat we eind 2008 of begin 2009 zo'n vijfhonderd tot duizend partners hebben. Dan hebben we in Nederland een regionale dekking van lokale partners."
Small Business-specialisten hebben een aantal voordelen, aldus Janknegt. "We bieden hen elk kwartaal sessies hoe ze beter Microsoft-oplossingen leren verkopen. Ze zijn lid van een community waarin ze andere partners ontmoeten. Daarin zitten Microsoft Small Business-specialisten en salesmensen van Microsoft die nauw met elkaar samenwerken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1923955). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.