Managed hosting door True

Targit bouwt partnerkanaal verder uit

 

Tot nu toe heeft voormalig reseller XI Solutions, nu Targit, 15 partners aangetekend in Nederland en België. Door zijn programma voor resellers verder uit te bouwen hoopt de BI-specialist meer interesse van partners in specifieke branches te wekken. Joost Tiggeler, country manager van Targit, sprak onlangs met CRN over wat Targit voor resellers kan betekenen.

Targit is een nieuw Nederlands bedrijf, gevestigd in Utrecht. Het bedrijf is distributeur van BI-oplossingen en verdeelt exclusief de Targit-producten in de Benelux. Targit wordt vooral gebruikt als standaardoplossing in combinatie met erp-systemen zoals Navision en Axapta. "De toegevoegde waarde voor bedrijven daar is dat ze snel tot implementatie kunnen overgaan zonder dat het enorme projecten worden", zegt Tiggeler.
Targit doet drie dingen, aldus Tiggeler. "We distribueren Targit-licenties en doen daarvoor de marketing- en salesondersteuning. We verzorgen opleidingen voor partners en eindgebruikers, en we hebben consultants in dienst die onze partners vrij mogen gebruiken ter ondersteuning."
De opleiding voor partners is er vooral op gericht dat ze leren een goede demonstratie te geven. De software zelf is volgens Tiggeler zo gebruikersvriendelijk dat zelfs een niet-it'er ermee overweg kan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1916767). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.