Managed hosting door True

Qurius neemt ICM over

 

Qurius heeft de overname van ICM Group afgerond, een in Waalwijk gevestigd bedrijf met 20 medewerkers.

ICM wordt een business unit binnen Qurius Business Solutions, de divisie die branchespecifieke bedrijfsoplossingen verzorgt, met ICM-directeur René Musch als business unit manager.
ICM bedient bijna 100 klanten; de jaaromzet in 2006 was 2,5 miljoen euro. Qurius investeert ongeveer 0,6 miljoen euro in deze overname, grotendeels in de vorm van uit eigen middelen gefinancierde werkkapitaaluitbreiding. De resultaten van ICM worden per 1 maart geconsolideerd in de cijfers van Qurius. De overname zal direct een positieve bijdrage leveren aan de winst per aandeel.

ICM levert en ontwikkelt op Microsoft Dynamics gebaseerde bedrijfsoplossingen voor verhuur- en installatiebedrijven en service- en onderhoudsafdelingen. Tot de klantenkring behoren bedrijven als Energie:direct, Essent Retail Services, Nedap Security Management en Securitas Systems. Mede door de investering van Qurius is het mogelijk meteen synergie-effecten en voordelen voor klanten en medewerkers te realiseren. "We hebben met meerdere klanten van ICM gesproken. Naast de schaalvoordelen op Microsoft Dynamics-gebied spreekt de breedte van ons gezamenlijke oplossingen en dienstenportfolio hen erg aan", aldus Constant van Limburgh, directeur Qurius Business Solutions.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1897584). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.