Managed hosting door True

Oracle komt met nieuw programma voor MKB

 

Oracle introduceert zijn Accelerate-programma.

Oracle Accelerate biedt kleine en middelgrote bedrijven en overheidsorganisaties industriespecifieke oplossingen gebaseerd op Oracle-applicaties. Zo krijgen ze snel, efficiënt en kosteneffectief toegang tot applicaties die hun bedrijfsprocessen ondersteunen.
Oracle Accelerate-oplossingen worden geleverd door partners van Oracle. Oracle-applicaties worden zo gecombineerd met expertise van partners. Deze industriespecifieke oplossingen zijn speciaal gebundeld en geprijsd voor MKB-organisaties.
Partners die deelnemen aan het programma moeten voldoen een aantal eisen. Zo moeten ze referenties hebben en kunnen aantonen dat ze ervaring hebben binnen een bepaald segment. Oracle ondersteunt de partners met trainingen en industriespecifieke tools. "Oracle en IBM werken al jaren samen aan oplossingen voor het MKB", zegt Per Posma van IBM. "Dit programma geeft aan dat Oracle dit segment verder wil ondersteunen. Applicaties die ontwikkeld worden volgens Oracle Accelerate sluiten aan op de behoefte en bedrijfsvoering van onze klanten. Daarnaast krijgen organisaties de garantie dat oplossingen voldoen aan de eisen die Oracle stelt. Wij hopen in Nederland en België als Oracle Certified Advantage Partner de Accelerate-oplossingen te kunnen aanbieden aan onze klanten."

Lancering Oracle Accelerate
Op 12 maart aanstaande introduceert Oracle zijn Accelerate-programma bij zijn Benelux-partners. Meer informatie kun je vinden op www.oracle.com/accelerate/index.html

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1895933). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.