Managed hosting door True

Microsoft kiest ARIS Platform van IDS Scheer

 

IDS Scheer, leverancier van softwareoplossingen voor Business Process Management (BPM), is door Microsoft gekozen als preferred partner op het gebied van BPM-modellering en -monitoring.

De keuze past in de doelstelling van Microsoft om door het formeren van de Business Process Alliance een netwerk voor BPM-initiatieven op te zetten. De Business Process Alliance bestaat uit bedrijven met oplossingen die het BPM-technologie platform van Microsoft verbeteren. Gezamenlijk worden geïntegreerde oplossingen geleverd op het gebied van bedrijfsprocesmodellering, simulatie en ontwerp van bedrijfsregels. Het aanbod van de oplossingen is gebaseerd op de verkregen praktijkervaring bij Siemens IT Operations, dat zijn bedrijfsprocessen met producten van IDS Scheer en Microsoft heeft geautomatiseerd. Mark Straathof, managing director van IDS Scheer Nederland: "Het partnership tussen Microsoft en IDS Scheer versterkt het draagvlak voor BPM. Dit geldt ook voor de samenwerking met partners als SAP en Oracle. Het feit dat Microsoft voor het ARIS Platform kiest, onderstreept nogmaals de veelzijdigheid van onze BPM-oplossing."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1895866). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.