Managed hosting door True

Secude en Siemens smeden partnerschap

 

Secude en Siemens hebben zijn een samenwerkingsverband overeengekomen rond SAP.

Het doel is, om uit de elkaar aanvullende technologieën een gemeenschappelijke meerwaarde te halen alsmede om de marketing- en verkoopsactiviteiten wereldwijd te coördineren om de markt efficiënter en effectiever te kunnen bedienen. "De drijvende kracht achter deze samenwerking is het inzicht dat het geheel groter is dan de som van zijn afzonderlijke delen", licht Doris Hermann, VP en general manager security en identity management bij Siemens AG, toe. Door het samenvoegen van de kerncompetenties van Secude op het gebied van het "keymanagement en single sign-on technologieën" met de toonaangevende Siemens DirX technologie, profiteren klanten nu van de wereldwijde uitstraling van dit partnerschap en de uitgebreide technische functies. Met de nauwe koppeling van hun knowhow zijn Secude en Siemens in staat, om aan ondernemingen oplossingen aan te bieden, die ze bij de corporate governance en het nakomen van wettelijke voorschriften (compliance) ondersteunen en zodoende tegemoet komt aan de toenemende behoeften van SAP-klanten.
"Het verheugd ons zeer, dat wij de mogelijkheid hebben, om onze bestaande samenwerking met Siemens en de zich over en weer aanvullende veiligheidstechnologieën te benutten om SAP-klanten een echte meerwaarde te kunnen bieden. Daarin ligt de kerncompetentie van ons bedrijf", licht Heiner Kromer, CEO van de Secude International AG toe."Op weg naar servicegerichte architecturen neemt de behoefte van onze klanten aan omvattende en allround-veiligheidsoplossingen toe. Zowel SECUDE als Siemens zijn voortreffelijke veiligheidsaanbieders binnen hun betreffende marktsegmenten key en access management en identity management. De gemeenschappelijke oplossing is een zeer waardevolle vooruitgang. Zij is een voorbeeld, hoe onze partners in staat zijn om onze partners met geïntegreerde oplossingen te ondersteunen en hen tegelijkertijd een hoog veiligheidsniveau te bieden", aldus Sachar Paulus, chief security officer bij SAP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1895829). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.