Managed hosting door True

Mindjet op zoek naar nieuwe partners

 

Mindjet Corporation, leverancier van productiviteitssoftware voor het visualiseren en beheren van informatie, constateerde in 2006 een blijvend groeiende vraag naar zijn producten. Mindjet is dan ook op zoek naar nieuwe partners op het gebied van projectmanagement, sales en CRM.

Op het moment werkt het bedrijf samen met ongeveer 350 resellers en VARs wereldwijd. Het afgelopen jaar werden er meer dan 200.000 licenties verkocht. In totaal zijn er wereldwijd ongeveer 850.000 licenties in gebruik.

Mindjet noemt zijn software een gebruiksvriendelijke applicatie voor het visueel beheren van ideeën, informatie en processen. MindManager is het belangrijkste product van Mindjet, en wordt veel toegepast voor het efficiënter maken van projectplanning en - management, samenwerking en communicatie binnen teams, business meetings, klant- en verkoopcontacten en brainstormsessies.

In 2006 stelde Mindjet een nieuw management team aan, onder leiding van CEO Scott Raskin. Raskin: "Mensen worden overstroomd door data. Om hun gedachten op orde te houden, gaan ze op zoek naar manieren om context, relevantie en ervaringen te verbinden aan de data. MindManager helpt hierbij door de verbanden visueel te maken en het overzicht te geven waar men naar op zoek is."

Raskin is aangesteld om onder andere de productlijn uit te breiden, kanaalrelaties aan te scherpen en de algemene bekendheid te vergroten. Raskin: "Mindjet's motto is dit jaar ‘Transforming chaos into clarity'. Het doel is om MindManager te positioneren als dé toepassing voor individuen en teams voor het helder uiteenzetten van complexe materie. Een visuele en intuïtieve benadering hiervan is volgens ons de beste."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1888940). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.