Managed hosting door True

Unisys ontvangt partneraward van Open Text

 

Unisys heeft van Open Text, leverancier van enterprise content management-oplossingen, de Partner of the Year EMEA 2006 Award ontvangen.

Unisys ontvangt deze award op basis van het langdurige strategische partnerschap met Open Text, de diepgaande kennis van de ECM-markt en de aansprekende, gezamenlijk uitgevoerde projecten, vooral in Nederland en België. Unisys werkt al ruim tien jaar samen met Open Text (voorheen Hummingbird). 

Unisys Nederland en Open Text hebben in het afgelopen decennium grootschalige ECM-projecten gerealiseerd voor klanten als het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCenW) en de gemeenten Den Haag en Groningen. De schaalgrootte, kennis en het langdurige partnerschap maken Unisys tot een zeer belangrijke partner van Open Text in EMEA.

"We zijn zeer verheugd dat Open Text ons deze award heeft toegekend", zegt Paul Barber. "ECM-projecten vereisen een visionaire aanpak, het gebruik van krachtige oplossingen en nauwe samenwerking. Deze award onderstreept voor ons dat Unisys deze elementen tot in detail beheerst en dat we voor Open Text een zeer belangrijke partner zijn. De markt voor ECM groeit en we verwachten dat we in de toekomst samen met Open Text nog veel grote projecten succesvol zullen uitvoeren."

"Unisys is een partij die marktkennis combineert met een brede expertise in grootschalige projecten", zegt Graham Page. "De complexiteit van ECM-projecten leidt in veel gevallen tot onvoldoende draagvlak in de organisatie. In projecten die wij samen met Unisys uitvoeren, leiden focus, intelligentie, inzicht in klantprocessen en in de mogelijkheden van ECM tot succesvolle gezamenlijke inspanningen. Om die reden hebben we Unisys de Partner of the Year 2006 Award toegekend."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1879692). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Een lovend artikel over Unisys, zij het weinig kritisch. Zou u deze firma nog als leverancier willen na het lezen van deze referentie:
http://www.gva.be/nieuwsxtra/experts/johndewit/artikel.asp?art=%7B6FCC8CDC-1824-4DD7-BB73-5583E5618517%7D

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.