Managed hosting door True

IBM breidt Info on Demand Growth verder uit

 

IBM belooft nieuwe software en business consulting diensten die het mondiale Information on Demand initiatief uitbreiden.

Het initiatief is gericht op klanten helpen achter nieuwe kansen aan te gaan door informatie als stategisch goed te gebruiken. IBM introduceerde de nieuwe oplossingen op 13 februari 2007, een jaar nadat het initiatief in de markt was gezet.

De hoeveelheid digitale informatie zal tegen 2010 naar verwachting elke 11 uur verdubbelen. Ondernemingen worden nu al geconfronteerd met een convergentie waarbij informatie centraal staat in het kunnen aangaan van uitdagingen. Hierbij zijn globalisatie, fusies en acquisities en regelgevingen vooral verantwoordelijk voor de groeiende behoefte aan informatie. Deze factoren hebben geleid tot een groeiende vraag naar nieuwe technologieën die innovatie en expansie kunnen ondersteunen. Tegelijkertijd bieden wereldwijde concurrentie en de informatie-explosie een extra uitdaging.

Als gevolg daarvan is de vraag naar IBM's Information on Demand oplossingen in de laatste 12 maanden toegenomen. Honderden nieuwe klanten en 42 procent groei in het vierde kwartaal van 2006 zijn medeverantwoordelijk voor IBM's beste software resultaten in meer dan vijf jaar.

IBM lanceert nieuwe software van FileNet deze week, een strategische Information on Demand acquisitie van afgelopen oktober. IBM FileNet P8 4.0 maakt het mogelijk om alle vormen van content vast te leggen, te beheren, en te consolideren. Ook kondigt IBM Global Business Services (GBS) aan dat FileNet consulting services ingevoegd is in zijn global content management services practice. Ook introduceert IBM een nieuwe Web 2.0 interface voor zijn Content Manager OnDemand oplossing.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1867056). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.