Managed hosting door True

Afas gaat met radiocampagne strijd aan om mkb

 

Met de slagzin "de betaalbare erp-software voor iedereen" gaat Afas vanaf de nieuwe locatie te Leusden de strijd aan om de mkb-sector. Hiertoe is op de radio een reclamecampagne van start gegaan.

"Vanaf dit jaar hebben we het mogelijk gemaakt dat elke organisatie kan beschikken over totale bedrijfssoftware, vanaf 10 euro per medewerker per maand", aldus Leo Koppelaar, commercieel directeur bij Afas. Volledige transparantie in prijsopbouw en tarieven is een van de strategieën voor 2007.

Afas werkt samen met zogenaamde branchepartners en businesspartners. "Onze branchepartners ontwikkelen zelfstandig branchegerichte software. Onze businesspartners zijn organisaties die Profit of een afgeleide ervan vermarkten of een toegevoegde waarde bieden in het tot stand komen van Profit," aldus Koppelaar. 

Afas erp-software is zeer succesvol: het bedrijf heeft in 2006 een netto-omzet van bijna 24 miljoen euro gerealiseerd, terwijl het aantal medewerkers toenam van 48 naar 184. Op 1 april 1996 startte Afas Automatisering als zelfstandige organisatie vanuit een management buy-out. Bij de start werden slechts de DOS-producten Financieel en Logistiek gevoerd. Al vrij snel na de oprichting werd de basis gelegd voor de huidige Windows-productportfolio.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1864694). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.