Managed hosting door True

Mamut wil Stellar Business Software overnemen

 

Mamut, leverancier van complete softwareoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf, heeft een intentieverklaring getekend met het Deense bedrijf Allerup EDB A/S.

De bedrijven zijn exclusieve onderhandelingen gestart over de aankoop van het bedrijfsonderdeel Stellar Business Software door Mamut. "Mamut is recentelijk succesvol in de Deense markt gelanceerd. De mogelijke aankoop van Stellar Business Software is een zeer enerverende ontwikkeling die onze positie in de Scandinavische markt verder zal versterken," zegt Dave Kroder, Country Manager van Mamut in Nederland. Stellar Business Software ontwikkelt, distribueert en verkoopt zakelijke softwareoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf in Denemarken. De pakketten zijn tot nu toe aan ruim 10.000 Deense bedrijven geleverd. Het bedrijfsonderdeel heeft 11 werknemers en een geschatte omzet van DKK 10 miljoen (EUR 1,34 miljoen), met een geschatte EBIT van DKK 1 miljoen (EUR 0,34 miljoen) in 2006. De prijs van het bedrijfsonderdeel zal naar schatting DKK 15 miljoen (EUR 2,01 miljoen) bedragen. De acquisitie is afhankelijk van de goedkeuring van het bestuur van Mamut en Allerup EDB A/S, na afronding van een haalbaarheidsstudie in januari 2007.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1798994). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.