Managed hosting door True

R&R Solutions officieel reseller van BCT

 

Rapid & Reliable IT Solutions (R&R) uit Soesterberg is officieel reseller geworden van Corsa, het document management systeem van BCT - The Document Store.

R & R Solutions is een ICT dienstverlener, die zich ondermeer bezighoudt met consultancy, projectmanagement en detachering, training, software-ontwikkeling en systeembeheer. Het bedrijf brengt voor zijn klanten werkprocessen in kaart en structureert die door middel van workflow software en datatools. R&R gebruikt daarvoor zowel third-party producten als eigen standaard oplossingen.
De contacten tussen R&R Solutions en BCT kwamen tot stand via Invenso, waarmee R&R al intensief samenwerkte. Deze Belgische leverancier heeft de 'XBintegrator' ontwikkeld, een tool die content uit een AS/400-omgeving naar Corsa kan omzetten. Omdat R&R Solutions distributeur van OpenText/Gauss voor Nederland was en bovendien een van de grootste i-Series developers in de Benelux, was het product ook interessant voor de klanten van de Nederlandse ICT-dienstverlener. Het document management systeem van BCT bleek goed in de dienstverlening van R&R Solutions te passen, waarna BCT en R&R Solutions besloten een resellerovereenkomst af te sluiten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1780287). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.