Managed hosting door True

IT-eye wordt Oracle Certified Advantage Partner

 

IT-eye, een Nederlandse system integrator en lid van het Oracle PartnerNetwork, maakt bekend dat Oracle haar status heeft verhoogd van gewoon lid tot Oracle Certified Advantage Partner.

Hieruit blijkt dat IT-eye voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen die Oracle aan haar partners stelt en dat het bedrijf succesvol is in de samenwerking met Oracle Nederland. Oracle Nederland kent meer dan 410 partners die zaken doen met het bedrijf. Hiervan bezitten slechts 5 bedrijven de status van Certified Advantage Partner.
IT-eye is opgericht in 1993 en heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van SOA- en BI-projecten met behulp van Oracle technologie. Het bedrijf opereert op de Nederlandse markt vanuit haar kantoor te Nieuwegein en heeft in Nederland een relatie opgebouwd met meer dan 200 klanten. Het bedrijf is sinds 1993 lid van het Oracle PartnerNetwork en heeft meer dan 10 consultants in dienst die getraind zijn om de Oracle SOA suite en de Oracle BI suite te verkopen. IT-eye heeft haar promotie tot Certified Advantage Partner te danken aan een aantal factoren: het bedrijf heeft bewezen nieuwe technologieën (SOA en BI) snel te kunnen adopteren en in te zetten in haar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Daarnaast heeft IT-eye meer dan 75 Oracle-getrainde en - gecertificeerde medewerkers in dienst, heeft het bedrijf verschillende succesvolle marketingprogramma’s uitgevoerd en heeft het in het recente verleden een solide Oracle-gebaseerde omzet laten zien.
Als Certified Advantage Partner kan IT-eye rekenen op extra services en resources van Oracle. Zo kan het bedrijf onder meer profiteren van gratis telefonische en webondersteuning, speciale aanbiedingen voor trainingen, een persoonlijke accountmanager, aandacht in Oracle-publicaties en op www.oracle.com en toegang tot Oracle implementatiemethoden en e-marketing tools.
“Wij hebben substantiëel geinvesteerd in onze SOA en BI kennis, met als resultaat dat we onlangs belangrijke projecten hebben uitgevoerd bij ondermeer de NAK en Fundeon”; zegt Ruben van der Zwan, Sales Manager van IT-eye. “Wij denken dat onze hogere status als Certified Advantage Partner de markt nog meer vertrouwen zal geven in ons vermogen om kwalitatief hoogwaardige Oracle-oplossingen te implementeren. Bovendien kunnen onze consultants nu nog nauwere banden aanknopen met Oracle zodat onze kennis en vaardigheden alleen nog maar zullen toenemen.”
“IT-eye boekt uitstekende resultaten met Oracle- en Java oplossingen, specifiek op het gebied van SOA en BI en wij beschouwen ze dan ook als lange termijn strategische partner” aldus Caroline Wouters, Alliances & Channel Director Benelux. “Als Certified Advantage Partner kunnen zij rekenen op extra steun en extra resources van Oracle om hen te helpen succesvol te blijven in deze competitieve markt.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1778914). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.