Managed hosting door True

Centennium: partnerships met BI softwareleveranciers

 

In het licht van de aanhoudende groei en explosieve ontwikkeling van haar bedrijfsvoering is Centennium BI expertisehuis formele partnerships aangegaan met leveranciers van business intelligence en datawarehouse software, tools en platformen.

De onafhankelijkheid ten opzichte van de softwareleveranciers van business intelligence en datawarehousing, is één van de drie kernwaarden van Centennium. Dat die uitgangspositie een solide samenwerking met softwareleveranciers niet in de weg hoeft te staan bewijst de Haagse dienstverlener door in de afgelopen periode met een groot aantal partijen formele partnerships aan te gaan.
Dankzij de partnerships met deze  BI vendors zegt Centennium nog beter in staat te zijn om haar opdrachtgevers met specifieke, hoogstaande en meest actuele expertise te bedienen. Onder andere door specifieke trainingen, certificeringen, deelname aan bèta-programma's alsmede regelmatig contact met en inzicht in de visie van de diverse partijen. "In tegenstelling tot een aantal andere BI dienstverleners kiezen wij bewust niet voor één leverancier of één specifieke tool, maar voor partnerships met alle belangrijke vendors in onze markt", aldus Peter Poharnok, directeur en eigenaar van Centennium. "De intensieve samenwerkingsverbanden bieden ons bovendien de kans vooruit te kijken en de toekomstvisie van de verschillende leveranciers te vertalen naar lange termijn oplossingen voor onze opdrachtgevers."
Centennium sluit 2006 af als Certified Partner van Microsoft, Authorized Consulting Partner van Informatica en Business Objects, Partner van Oracle Nederland, Consulting Partner van Cognos en ProClarity en Business Partner van IBM. Samen bedienen deze internationale softwareleveranciers het overgrote deel van de markten voor business performance management, business intelligence, datawarehousing en data-integratie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1768402). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.