Managed hosting door True

Planon wordt oem-partner Business Objects

 

Business Objects, leverancier van business intelligence-oplossingen, gaat samenwerken met Planon, leverancier van software en consultancy voor integrated workplace management, waarmee processen op het gebied van facility management, real estate, en it-services integraal maar ook afzonderlijk beheerd kunnen worden.

Planon kan gebruikers van de Planon Enterprise Edition hierdoor een schaalbare bi-oplossing aanbieden. Het Business Objects-platform is een uitbreiding op de standaard Planon Raportgenerator, voor het realiseren van complexere rapportages en echte Business Intelligence-oplossingen.

Pierre Guelen, managing director Planon: “Onze klanten hebben behoefte aan een meer flexibele en schaalbare bi-oplossing met mogelijkheden voor functionele uitbreidingen. Door de samenwerking met Business Objects zijn wij in staat hen dit te bieden.”

Stephan Kösters, manager oem-agreements Europe bij Business Objects: “Deze samenwerking biedt voor beide partijen interessante mogelijkheden. Zo behoort ook een verdere uitbreiding van de Business Objects-oplossing binnen de Planon- propositie zeker tot de mogelijkheden.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1763301). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.