Managed hosting door True

Copaco Nederland breidt EMC-distributie uit

 

De samenwerking tussen Copaco Nederland en EMC is per oktober 2006 verder uitgebreid met een distributieovereenkomst voor EMC Insignia entry level storage-producten.

Met een intensief samenwerkingsverband in mid-range en high-end storage oplossingen, breidt Copaco Nederland het EMC-portfolio nu verder uit met EMC Insignia entry-level hardware en software producten.
Het entry-level, ook wel SMB, portfolio van Insignia omvat het EMC CLARiiON AX150 opslagsysteem, EMC Retrospect backup and recovery software, EMC RepliStor SMB Edition replication software, EMC VisualSRM SMB Edition storage resource management software, en de EMC eRoom SMB Edition collaboration software. Deze EMC Insignia storage producten zijn met name bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven die te maken hebben met een snelle groei van de hoeveelheid data en dit op een eenvoudige en kosteneffectieve wijze willen centraliseren.
Met het aangaan van dit distributie contract zegt Copaco Nederland in staat te zijn resellers een breed storage productassortiment te bieden.Op dit moment zijn er steeds meer kleine en middelgrote bedrijven die kampen met een explosieve groei in de hoeveelheid bedrijfsdata die ze op een veilige en kostenefficiënte manier willen beheren, aldus Copaco.  EMC Insignia producten zijn volgens de distributeur geschikt om aan deze eisen invulling te geven. EMC Insignia storage oplossingen stellen middelgrote- en kleine ondernemingen in staat hun kritieke bedrijfsinformatie te archiveren, managen, beschermen en delen. Daarnaast zijn de producten eenvoudig in gebruik en kunnen deze gemakkelijk in combinatie met andere hardware of software gebruikt worden, aldus EMC en Copaco. “Wij zijn blij dat Copaco de EMC Insignia entry level producten heeft toegevoegd aan zijn brede portfolio van EMC-producten. Distributiepartners geven ons een nog breder publiek en daarnaast vergroot het Copaco’s vermogen om ook middelgrote- en kleine ondernemingen toegevoegde waarde te bieden met zowel hardware- en softwareproducten als diensten", aldus Michel Schrok, channelmanager EMC Benelux.
Copaco Nederland verkrijgt door de uitbreiding van het distributiecontract de status EMC Velocity SMB stocking distributor, momenteel de enige in de Benelux. Door uitbreiding van het storage-assortiment kan Copaco Nederland zijn resellers een laagdrempelig, eenvoudig en breed storageportfolio bieden. De komende jaren zal het consolideren van data en het centraal beheren en beveiligen hiervan steeds meer aandacht krijgen bij vooral de kleine en middelgrote organisaties. Dit is een enorme groeimarkt voor resellers. “Wij willen samen met deze producten en onze aanvullende diensten de partners in staat te stellen optimaal van deze groei te profiteren”, aldus Ramon Janssen, business manager enterprise systems bij Copaco Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1758018). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.