Managed hosting door True

Nieuwe partner manager BMC Nederland

 

BMC Software heeft Gary Dinsbach aangesteld als nieuwe Partner Manager Nederland. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van, en verkoop via, BMC's partnerkanaal.

Dinsbach is sinds 2004 werkzaam bij BMC Software. Voorafgaand aan zijn huidige functie vervulde hij bij BMC Software de rol van Territory Manager voor de marktsegmenten Telecom, Utilities & Energy, Pharmaceutical en Manufacturing in Nederland. Voordat Gary bij BMC Software in dienst trad, werkte hij onder andere bij IT bedrijven als Borland en Remedy Corporation, waar hij sales & partner managementfuncties vervulde.
"BMC heeft een duidelijk signaal afgegeven aan onze wereldwijde partner community om de groeiende markt volledig via een indirect model te gaan bedienen. Als Partner Manager is het voor mij een geweldige uitdaging om een ‘partner landschap’ te creëren waarin volledige ondersteuning naar partners, en kwaliteitsborging door partners, als uitgangspunten zullen dienen", aldus Gary Dinsbach.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1738436). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.