Managed hosting door True

IBM, Oracle en i-flex werken samen in bankwereld

 

IBM, Oracle en i-flex kondigen aan dat ze gaan samenwerken om gezamenlijke klanten te voorzien van infrastructuur, diensten en support voor bedrijfsapplicaties, core banking en risk management.

De samenwerking brengt de architecturele kennis en ervaring van IBM, de specifieke applicaties van Oracle en core banking en risk oplossingen van i-flex samen. De combinatie staat banken terzijde met beproefde oplossingen voor CRM, Core Transactie Processing, Risk, Analytics and Corporate Operations om de bedrijfsstrategie van banken te laten uitvoeren op effectieve wijze en op tijd. Tegelijkertijd is FLEXCUBE, i-flex’s product voor retail banking geïntroduceerd. FLEXCUBE draait op het IBM System z mainframe platform dat de prestatie betrouwbaarheid en beveiliging biedt die banken nodig hebben. IBM zal in het kader van de samenwerking zijn diensten met Oracle en i-flex verder uitbreiden om de volledige integratie en support voor IBM platforms zeker te stellen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1732498). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.