Managed hosting door True

Nederlandstalige versie van MS CRM via Copaco

 

Copaco Nederland levert CRM Resultants uit Schiphol-Oost de eerste Nederlandstalige versie van Microsoft CRM (Customer Relations Management).

CRM Resultants is onlangs gestart met de implementatie van Microsoft CRM bij het Grafisch Lyceum Amsterdam. Dit is de eerste onderwijsinstelling in Europa die gebruik gaat maken van Microsoft CRM.

Copaco Nederland heeft CRM Resultants licentietechnisch advies gegeven en biedt ondersteuning in het verkooptraject. 

Advies op locatie
Bianca van Engeland, Business Unit Manager Software bij Copaco Nederland: 'Nu Microsoft CRM leverbaar is in de verschillende licentieprogramma’s, hebben wij onze medewerkers hierin getraind. Wij verzorgen uitleg van de mogelijkheden van CRM binnen de verschillende licentieprogramma’s bij onze klanten op locatie'.


Microsoft CRM
Microsoft CRM is een uitgebreide oplossing voor Customer Relations Management, ofwel het beheer van klantrelaties. Met behulp van deze oplossing kunnen bedrijven hun verkoop verbeteren, klanten een uitstekende service bieden, nauwkeurige verkoopprognoses doen en bedrijfsprestaties analyseren. Het is zowel toegankelijk via Microsoft Outlook als via het web en heeft een flexibele, schaalbare architectuur die kan worden geïntegreerd met Microsoft Office, andere oplossingen van Microsoft Business Solutions, toepassingen van derden en de klantgerichte website van een bedrijf.

Voo orders die via licentieweb.nl binnenkomen, rekent Copaco Nederland géén order- en handlingskosten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/170781). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.