Managed hosting door True

ICTopus ’doet’ Axapta

 

ICTopus, implementatie- en beheerpartner van softwareoplossingen en aanbieder van ICT-trainingen in Geleen en Eindhoven, gaat Microsoft Business Solutions-Axapta leveren, implementeren en beheren.

ICTopus zal het pakket vooral leveren aan de vendingmarkt waarin onder andere bedrijven actief zijn die watercoolers en automaten voor dranken en snacks produceren, plaatsen en onderhouden. De vendingmarkt kent zeer specifieke processen, onder andere op het gebied van contractbeheer en momenten van bevoorrading. Planningsprocessen voor bijvoorbeeld het aanvullen van watercoolers vragen om een gespecialiseerde administratieve ondersteuning. ICTopus ontwikkelt aanvullende modules om deze processen in Microsoft Business Solutions-Axapta te ondersteunen en te stroomlijnen. Naast de implementatie van en service voor ICT-systemen, heeft ICTopus ruime ervaring met trainingen in softwareoplossingen. Het bedrijf zal daarom in de toekomst ook trainingen op het gebied van Microsoft Business Solutions-Axapta gaan verzorgen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1361). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.