Managed hosting door True

Klant centraal bij Service Level Management

 

HAARLEM - BMC software introduceert Patrol for Service Level Management (SLM). Deze oplossing biedt een overzicht over SLM waarin de klant centraal staat.

Het is gericht op bedrijfsprocessen en het is actiegeorienteerd. Patrol for SLM biedt actie gestuurd SLM door de service provider te wijzen op een naderende SLA-breuk (Service Level Agreement). Op deze manier kan het probleem snel worden geïsoleerd en is het eenvoudig om de juiste correctie uit te voeren om weer te voldoen aan het SLA. Het product biedt de eindgebruiker tevens webgebaseerde real-time signaleringen met betrekking tot service levels voor bedrijfsprocessen. Het product maakt het mogelijk om SLA’s op een andere manier samen te stellen. In plaats van een IT-standpunt is er gekozen voor een opstelling vanaf het standpunt van de gebruiker of onderneming, aldus BMC.   Tania Veldkamp  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/12624). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.