Managed hosting door True

Intentia introduceert Jump Start-partnerprogramma

 

Intentia, leverancier van bedrijfssoftware voor industriële, productie- en onderhoudsbedrijven, introduceert het Jump Start Programme voor zijn partners. Tevens benoemt Intentia Mike Nutter als vice president of partner channels in EMEA.

Via het Jump Start Programme gaat Intentia partners aan zich binden met specifieke kennis van de branches waarop Intentia zich richt: food, fashion, groothandel en distributie, en verhuur en onderhoud. De partners worden door dit programma ondersteund met trainingen aan de Intentia University en zij krijgen de mogelijkheid een certificering te behalen. Daarnaast bevat het programma sales support, sales leads, een gezamenlijk marketingprogramma en gebruik van Intentia’s marketingmaterialen.

Mike Nutter is benoemd tot vice president of partner channel in EMEA. Hij stuurt een team aan van 20 mensen die de indirecte verkoopstrategie moeten vormgeven. In 2005 wierf Intentia 23 nieuwe partners in EMEA en het doel is om in 2006 daar nog eens 50 aan toe te voegen. Omdat Intentia voorheen voornamelijk direct verkocht, moet het kanaal nog sterk worden ontwikkeld. Het doel is dat in 2008 30 procent van de licentieopbrengsten via het indirecte kanaal verdiend worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1227755). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.