Managed hosting door True

Applicatie-gevoelige opslag bij BMC

 

HAARLEM - BMC heeft een nieuwe (zelf spreekt zij van ’intelligente’ manier van opslag ontwikkeld. Het initiatief is warm onthaald door de industrie.

BMC Software introduceert het Application-Centric Storage Management-initiatief. Dit is een nieuwe benadering die klanten in staat stelt hun opslag zodanig te beheren dat beschikbaarheid, prestaties en herstelmogelijkheden worden geoptimaliseerd. De onderneming voegt applicatie-intelligentie toe aan heterogene opslag-omgevingen. Het inzicht in de relatie tussen de applicaties en opslagbronnen verbetert, waardoor ondernemingen het ruimtegebruik van hun storagebronnen kunnen optimaliseren. Dit verbeterde inzicht onstaat door een (’logisch’) applicatiegebaseerd overzicht van een fysiek opslagsysteem. Het initiatief is positief ontvangen binnen de sector. Dit blijkt uit samenwerkingsverbanden met leveranciers. Hieronder vallen Brocade, Cisco, Compaq, Crossroads Systems, EMC, Emulux, Hitachi Data Systems, Hewlett-Packard, IBM, JNI, McData, Network Appliance, Nishan Systems, Sun Microsystems en Veritas Software.   Tania Veldkamp  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/12030). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.