Managed hosting door True

Open Text en CMG doen aan kennisbeheer

 

Open Text International en CMG Nederland bundelen hun krachten op het gebied van kennismanagement en samenwerkingsapplicaties.

  De twee bedrijven hebben hiertoe een letter of intent getekend. De Livelink-applicatie van Open Text speelt een centrale rol in deze overeenkomst. CMG maakt sinds enige jaren bedrijfsbreed gebruik van Livelink. Het bedrijf wil haar expertise van de applicatie gebruiken voor onder meer SAP-integratie en HRM-processen (personeelsbeheer) bij klanten. Livelink is de enige applicatie op webbasis, die zowel compleet documentbeheer als mogelijkheden voor samenwerkingsprojecten, workflow, zoekfuncties en planning biedt. De bedoeling is dat CMG uiteindelijk Affinity Partner van Open Text wordt. In haar Affinity Partner Program gaat de softwareleverancier samenwerkingsverbanden aan met bedrijven die toegevoegde waarde leveren voor Livelink.   Redactie CRN  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/10674). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.