Managed hosting door True

Fivespark lijft werkplekbeheerder Use IT in

 

Overname

Ict-dienstverlener Fivespark uit Amstelveen neemt Use IT over. Deze Amsterdamse aanbieder van werkplekbeheer, hosting en connectiviteit past in de langetermijngroeistrategie die Fivespark voor ogen heeft.

Met financiële steun van Pride Capital Partners achter zich verwacht ceo Ray Kemp in de nabije toekomst meer overnames te doen. Fivespark zoekt het in de combinatie van managed services, softwareontwikkeling, connectiviteit en hardware.

Kemp: ‘Met de overname van Use IT kunnen we de groeiende vraag naar alles rondom de digitale werkplek in goede banen leiden.’ Het hele team van Use IT en de bijbehorende kennis en expertise blijven na de overname in tact. Ook de naam Use IT blijft voortbestaan.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7561855). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Digital Workplace

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.