Managed hosting door True

Adobe staat integratie Firefly in bedrijfssysteem toe

 

Adobe

Bedrijven kunnen het nieuwe ai-aangedreven grafischontwerpproduct Adobe Firefly binnenkort integreren met hun eigen systemen. Firefly for Enterprise ondersteunt bij het stroomlijnen en versnellen van contentcreatie. Het softwarebedrijf maakte de integratiemogelijkheid deze week bekend tijdens de Adobe Summit EMEA 2023 in Londen.

De producten van Adobe worden veel gebruikt voor het maken van grafische content. Afgelopen maart presenteerde het bedrijf de toepassing Firefly, dat beschikt over krachtige generatieve kunstmatige intelligentie en daarmee nieuwe mogelijkheden voor contentcreatie ontsluit. Zoals het op basis van tekstuele instructies aanvullen, aanpassen of uitbreiden van beeldmateriaal en canvassen.

Express

Firefly is een losse softwaretoepassing. Je kunt de tool ook benaderen via Adobes cloudplatform Creative Cloud, dat onder meer bestaat uit Photoshop en Illustrator, en via het onder particulieren populaire platform Express. De zakelijke variant van Express is vanaf nu beschikbaar.

Vanaf de tweede helft van 2023 wordt het voor organisaties ook mogelijk om Firefly te integreren in eigen bedrijfssystemen. Dit zou de interne efficiëntie verbeteren, de kosten verlagen en de productietijd door de verschillende procesketens heen verkorten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7515454). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.