Managed hosting door True

5CS Capital Partners koopt IT creation

 

Investeerder 5CS Capital Partners heeft IT creation overgenomen. Het voegt deze infrastructuurdienstverlener uit Papendrecht toe aan de 'managed solutions groep' waartoe ook Databalance en SJ-Solutions behoren.

In september 2020 stapte 5CS in bij it-dienstverlener Databalance. Doel is een groep it-bedrijven samen te stellen die een sterke positie in Nederland als 'managed it solutions partner', gespecialiseerd in cloudoplossingen, innemen. In oktober 2021 volgde een nieuwe overname: SJ-Solutions, een aanbieder van het ontwerpen, implementeren en beheren van datamanagement-oplossingen. En nu is het de beurt aan IT creation, gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van bedrijfskritische en innovatieve it-infrastructuren.

Voor Databalance en SJ-Solutions biedt de samenwerking met IT creation de mogelijkheid om maatwerk uit te breiden met moderne werkplekoplossingen, aangevuld met kennis van it-infrastructuren.  Bij het in 2003 opgerichte Papendrechtse bedrijf werken zo'n veertig man. Met de toevoeging van IT Creation ontstaat er een groep van circa honderd werknemers die de omzet van vijftig miljoen euro nadert. Directeur/oprichter Hans de Jongh is toegetreden tot de groepsdirectie.

Investeerder 5CS Partners uit Hilversum bouwt ook aan een andere it-groep: Microsoft-specialist Axelio. Daartoe behoren inmiddels Bend, Newminds, Pixelzebra en Xperit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7508865). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.