Managed hosting door True

Acrobat Reader wordt geïntegreerd in Edge-browser

 

Adobe en Microsoft gaan nauw samenwerken om het gebruik van pdf’s te verbeteren. De pdf-reader Acrobat wordt een vast onderdeel van de Edge-browser. Gebruikers van Windows 10 en 11 krijgen vanaf volgende maand de beschikking over Adobe’s pdf-technologie. Dat heeft Microsoft in een blog bekend gemaakt.

Windows-gebruikers kunnen een betere weergave van kleuren en graphics, hogere prestaties en een betere toegankelijkheid verwachten. Onder dat laatste valt een betere tekst-selectie en de mogelijkheid teksten hardop te laten voorlezen.

Ook de veiligheid wordt verhoogd, iets wat overigens hard nodig was gelet op het grote aantal security-incidenten rond Adobe Reader. De verbeteringen blijven gratis. Voor meer geavanceerde mogelijkheden rond digitale documenten zoals de conversie van pdf’s naar andere bestandsformaten en het combineren van bestanden is een abonnement op Acrobat nodig.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7470083). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Digital Workplace

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.