Managed hosting door True

Belgische investeerder M80 neemt ook Total Design over

 

M80 uit Brussel heeft met de overname van Total Design een vierde bedrijf toegevoegd aan de groep die de investeerder bouwt rond digitale transformatie. Maar de honger van de Belgen is nog allerminst gestild. Mogelijk volgen snel nieuwe overnames.

De Belgen rijgen specialisten aan elkaar om een totaal-platform te kunnen bieden: van digitale strategie tot en met het up and running houden van it-omgevingen. M80 heeft het tempo er al lekker in zitten. Onlangs werd ict-dienstverlener BPSolutions ingelijfd. Dit Utrechtse bedrijf gaat nauw samenwerken met het Vlaamse ict-adviesbureau Xplus (enterprise it architectuur). Ook Luminis, een Amersfoortse specialist op gebied van cloud en data, heeft zich bij M80’s digitale transformatie-platform aangesloten.

Het in 1963 opgerichte Total Design brengt branding, communicatie en technologie in. Koen de Groot, directeur van dit Amsterdamse creatieve bureau, spreekt van ‘transformation design’; een meer strategische benadering. Hans Bossenbroek, oprichter van Luminis, leidt de nieuwe groep. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7469006). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Digital Workplace

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.