Managed hosting door True

Cisco kondigt flexibele Webex-innovaties aan

Event | WebexOne 2022

 

Cisco werkt aan oplossingen die verschillende soorten samenwerkingssoftware, apparaten, netwerken en beveiliging samen laten werken. Dit bleek gisteren tijdens WebexOne 2022.

Volgens Cisco heeft hybride werken niet enkel een nieuwe vorm aangenomen, het is ook gecompliceerder. Zeker als meerdere vergaderplatformen worden gebruikt, is dat gedoe. Onlangs bleek uit onderzoek van Cisco dat dit bij 85 procent van de ondervraagde bedrijven het geval is. Het is daarom zaak dat deze vergadermogelijkheden naadloos met elkaar verbonden zijn, aldus Cisco.

In dit kader past ook de eerder aangekondigde samenwerking met Microsoft om de Teams Rooms-ervaring mogelijk te maken op apparaten van Cisco. De nieuwe Cisco Room Kit EQ is daar een voorloper van.

Omdat er niet één manier van werken is, introduceert Cisco nieuwe Webex-innovaties om verschillende manieren van samenwerken te ondersteunen. De nieuwe Whiteboard-app stelt gebruikers binnen en buiten het kantoor in staat om te brainstormen op een whiteboard. Iedereen kan een whiteboard starten of eraan deelnemen en samenwerken vanuit een browser, de Webex-app of een Cisco-apparaat.

De integratie met Microsoft Teams maakt dat gebruikers van Webex Calling ook toegang hebben tot de Teams-interface, met als resultaat een flexibele workflow. Door een nieuwe samenwerking met Apple kunnen iPhone- en iPad-gebruikers nu de inhoud van de achter- of voorcamera delen via de Webex Meetings-app en aantekeningen maken bij wat ze zien met Mobile Camera Share.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7428787). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.