Managed hosting door True

Pro Warehouse neemt ICTeam over

 

De twee Apple-specialisten Pro Warehouse en ICTeam Zuid fuseren en werken per 1 januari 2023 als één bedrijf onder de naam Pro Warehouse. Alle medewerkers van ICTeam behouden na de overname hun functie en ook eigenaar Oskar Petersen gaat mee. Het totaal aantal medewerkers bij Pro Warehouse komt uit op circa vijfenzeventig.

ICTeam uit Sint-Oedenrode levert ict-oplossingen voor de technische inrichting en het functionele gebruik van Apple -technologie in het bedrijfsleven. Deze oplossingen omvatten consultancy aan eindgebruikers, beheer van Apple-apparatuur, cloudapplicaties en beveiliging.

Oskar Petersen: 'In de loop van 2021 werd ik door Mark van den Broek van Pro Warehouse benaderd met de vraag of ik interesse had om mijn bedrijf samen te laten gaan met zijn organisatie. Ik hoefde niet lang na te denken, omdat ik zelf ook direct de match in cultuur en de synergie tussen de twee organisaties zag. Samen staan we sterker en zijn we klaar om nieuwe stappen te zetten. Ik ben blij dat alle collega’s hun positie behouden en dat onze specialistische kennis nu nog meer tot zijn recht komt.'

Het Amsterdamse Pro Warehouse is één van de slechts 27 Apple Authorised Enterprise Resellers in de wereld. Mark van den Broek ziet de overname van ICTeam als een logische stap en investering in de toekomst: 'Wij groeien al jaren stevig en zelfs steeds sneller, daarom zoeken we continu naar nieuwe mogelijkheden om klanten te bedienen. Door deze overname verbeteren we onze landelijke dekking en beschikken we over een fors team van ruim dertig Apple-engineers.' 

ICTeam zal als een ‘hub’ fungeren voor de gezamenlijke klanten in Zuid-Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7393506). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.