Managed hosting door True

Herke ICT heet voortaan TreeICT

 

Naamswijziging

Bouwautomatiseerder Herke ICT gaat voortaan als TreeICT door het leven. Het bedrijf uit Alkmaar, in 1998 opgericht door Herke Dekker, kwam begin vorig jaar in handen van investeerder Nedvest. Die bracht het onder bij op de bouw- en vastgoedsector gerichte Treetop-groep.

Naast TreeICT bestaat de Treetop-groep uit Kraan Bouwcomputing, Admicom, Frank Bouwsoftware en HomeDNA. Het bedrijf profileert zich als ict-partner voor de Treetop-klanten. Naast de locatie in Alkmaar is TreeICT nu ook te vinden in Veenendaal, op het hoofdkantoor van Treetop. Daarnaast breidt het bedrijf het productportfolio uit op de onderdelen cloud, beveiliging en ‘de digitale werkplek’, specifiek voor de bouw.

Eerder dit jaar werd Robbert Ausems benoemd tot directeur van Herke ICT, dat nu dus tot TreeICT is omgedoopt. Oprichter Herke Dekker heeft het bedrijf na de verkoop in 2021 verlaten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7351652). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.