Managed hosting door True

House of Talents lijft The Human Network in

 

Partners handen

Het Nederlandse hr-dienstenbedrijf The Human Network is overgenomen door zijn Belgische sectorgenoot House of Talents. House of Talents noemt het een logische stap in zijn internationale groeiambitie.

House of Talents en The Human Network focussen op knelpuntberoepen en schaarse profielen, vooral in it, maar ook in marketing, verkoop en hr. Beide ondernemingen beschikken over subdivisies die op niches focussen. House of Talents werd in 2008 opgericht door Steve Rousseau en groepeert nu tien bedrijven. De groep houdt ongeveer tweeduizend specialisten aan het werk in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. The Human Network werd opgericht in 1995 en telt uit twintig bedrijven, waar meer dan vijfhonderd hoogopgeleide interim-professionals in uiteenlopende specialismen werkzaam zijn.

Een overnamesom is niet bekendgemaakt. House of Talents geeft wel prijs dat dankzij de overname de omzet groeit naar 180 miljoen euro dit jaar. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7258186). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Digital Workplace

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.