Managed hosting door True

Zoom pompt nog eens 30 miljoen in Neat

 

Het Amerikaanse videovergaderplatform Zoom investeert nog eens dertig miljoen dollar in Neat, een fabrikant van videohardware voor online-samenwerking. Zoom had bij twee eerdere investeringen al elf miljoen dollar in het Noorse bedrijf geïnvesteerd.

Met de nieuwe investering krijgt Neat een totale waardering van 640 miljoen dollar. Hoeveel procent van de aandelen van Neat nu in handen van Zoom zijn, is niet bekendgemaakt.

Neat bouwt videoapparatuur voor online vergaderingen en is dus een interessante match met de activiteiten van Zoom. Het bedrijf werd in 2019 zelfs gelanceerd op Zoomtopia, een event van Zoom. Toch liet het bedrijf onlangs weten dat het Microsoft Teams zou gaan ondersteunen. Of die plannen doorgaan, is afwachten.

Deze zomer maakte Zoom (dat voor het eerst een kwartaalomzet van meer dan een miljard dollar draaide) dat het Five9 had overgenomen, een specialist in cloud-contactcenters. Voor dat bedrijf werd 14,7 miljard dollar op tafel gelegd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7241985). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.