Managed hosting door True

SD Worx neemt Nederlandse Launch! over

 

Partners handen

Hr- en payroll-specialist SD Worx heeft het Nederlandse bedrijf Launch! overgenomen. Launch! levert diensten rond de implementering, outsourcing en het onderhoud van de cloudsoftware SAP SuccessFactors.

Met de overname wil SD Worx zijn voetafdruk in de hr-cloud- & payrollmarkt versterken. Op die manier moeten ook de digitale hr-behoeften van ondernemingen in heel Europa beter ondersteund worden. Launch! is opgericht in 2006 en telt ongeveer 120 werknemers. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.

Vorig jaar realiseerde het een omzet van 21 miljoen euro. Launch! werkt voor middelgrote tot grote bedrijven met meer dan tweeduizend medewerkers, zowel in de openbare- als private sector. Enkele klanten zijn Action, Universiteit Maastricht, Perfetti Van Melle en PostNL.

‘Bij Launch! kregen we steeds vaker de vraag om SAP-gebaseerde diensten te leveren aan onze Europese klanten. Nu we samenwerken met SD Worx, kunnen we op die verzoeken ingaan’, zegt Hans Hemels, ceo van Launch!.

SD Worx verwerft honderd procent van de aandelen. De overnameprijs is niet bekendgemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7208548). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.