Managed hosting door True

Cisco wil monitoringspecialist Dashbase overnemen

 

Netwerkgigant Cisco heeft zijn oog laten vallen op het Californische Dashbase. Dashbase bouwt software waarmee bedrijven inzicht krijgen in hun communicatie-en netwerkinfrastructuur (zowel lokaal als in de cloud) en problemen kunnen identificeren.

Dashbase levert logs en ‘events analytics’-technologie aan waarmee bedrijven communicatieplatformen kunnen monitoren en stroomlijnen. Cisco wil de software van het bedrijf laten aansluiten op zijn eigen AppDynamics-platform.

De integratie van de technologie van Dashbase in het Cisco AppDynamics platform ‘zal klanten in staat stellen hun digitale transformatie te versnellen door de complexiteit van de gegevens over technologie, gebruikers- en bedrijfsdomeinen heen te verenigen en onder controle te houden’, klinkt het in een persbericht van Cisco.  

AppDynamics werd in 2017 voor bijna vier miljard dollar overgenomen door Cisco en was zijn eerste stap in ‘observability’, een snelgroeiende markt van producten waarmee bedrijven data uit logs, metrics, traces en events kunnen halen om hun eigen infrastructuur te bewaken. Hoeveel Cisco voor Dashbase wil betalen, is niet bekend. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7111696). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.