Managed hosting door True

Detron-tak gaat zelfstandig verder als Bluetron

 

splitsing

It-dienstverlener Detron stoot de tak Lifecycle Services af. Vanaf 1 januari gaat het dochterbedrijf onafhankelijk verder onder de naam Bluetron. De organisatie staat onder leiding van algemeen directeur Anthony Droppert. Beide partijen menen op deze manier hun groeiambities beter te verwezenlijken.

Bluetron is vanaf volgend jaar geen onderdeel meer van Detron ICT Groep, maar het bedrijf blijft nog wel actief vanuit Detrons kantoor in Veenendaal. De ruim twintig medewerkers van de bedrijfstak gaan over naar het nieuwe bedrijf. Zij blijven het huidige klantenbestand bedienen, waaronder ASML en IBM.

Detron vindt de verzelfstandiging van de tak Lifecycle Services een logische stap. ‘Detron heeft zich ontwikkeld tot een dienstverlener op het gebied van de digitale werkplek. De activiteiten van Bluetron dreigden daardoor te weinig aandacht te krijgen. Door de verzelfstandiging, waarmee begin dit jaar is begonnen, wordt dit voorkomen’, aldus algemeen directeur Tom Tank.

Anthony Droppert gaat Bluetron leiden. Hij stelt dat, nu het bedrijf zelfstandig verder gaat, er meer focus is aan te brengen op de kernactiviteiten van het bedrijf en dat deze zijn door te ontwikkelen. Begin volgend jaar komt een eigen website en worden er activiteiten ontplooid om de nieuwe naam en identiteit te introduceren.

Detron uit Veenendaal is een it-dienstverlener voor de zorg, industrie, overheid en zakelijke dienstverlening. Het levert werkplekdiensten, (hybride) cloud- en infrastructuurdiensten, connectiviteit, security en (unified) communication-oplossingen. Daarnaast levert het detacheringsactiviteiten. De organisatie heeft ruim vierhonderd medewerkers in dienst.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7109384). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.