Managed hosting door True

Cybersprint spurt met extra geld naar nieuwe hordes

 

Cybersprint heeft een nieuwe investeringsronde afgesloten. Een aantal bestaande aandeelhouders, waaronder InnovationQuarter, Vortex Capital Partners en KPN Ventures, hebben hun investeringsbedrag in de Haagse onderneming bijna verdubbeld door een aanvullende injectie van 1,75 miljoen euro te plaatsen. Hiermee wil de it-beveiliger zijn verdere groeiplannen financieren.

Directeur Pieter Jansen meldt dat Cybersprint internationaal wil uitbreiden en oplossingen wil bedenken voor complexe cybersecurity-vraagstukken, zoals risico's in de leveringsketen. Het bedrijf zegt te profiteren van de grote vraag naar het beveiligen van thuiswerken en cloud-omgevingen.

Cybersprint haalde in 2017 zevenhonderdduizend euro op bij InnovationQuarter en investeerders Lennard Zwart en Arthur van der Wees. Eind 2018 kwam daar nog eens twee miljoen bij in een eerste investeringsronde met Vortex Capital Partners, KPN Ventures en alweer InnovationQuarter.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7070254). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Digital Workplace

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.