Managed hosting door True

ShareCompany koopt appbouwer The Others Online

 

Het Amersfoortse automatiseringshuis ShareCompany heeft The Others Online overgenomen. Dit is een ontwikkelaar van apps voor interne communicatie uit Utrecht. Het bedrijf wordt samengevoegd met het ShareCompany-onderdeel MediaMyne, een leverancier van software voor narrowcasting (nichemarketing).

Door MediaMyne en The Others Online te bundelen wil ShareCompany klanten een multichannel-platform voor interne communicatie aanbieden. Het gaat dan met name om tools om medewerkers te  informeren en betrokken te houden. Iets wat mede door de coronacrisis belangrijker is geworden.

The Others Online bouwt native communicatie-apps en biedt met Incrowd een corporate communicatie-app die onder andere wordt gebruikt door de Rabobank, VodafoneZiggo, Adecco, Unilever, Sogeti, Ordina, Coop, Kwikfit, Ricoh en het UMC. MediaMyne zet zijn gelijknamige narrowcasting-tool in bij Vivat, Exact, AkzoNobel en CapGemini.

Het bijna dertig jaar oude ShareCompany bestaat naast MediaMyne uit de onderdelen Atrea (werkstroombeheer) en Bigh (data-analyses). 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6955702). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.