Managed hosting door True

Quadrum Capital stapt in CSN Groep

 

bouwstenen overheid

It-dienstverlener CSN Groep uit Leusden heeft Quadrum Capital uit Almelo als een investeerder en medeaandeelhouder gestrikt. De groep, die digitale werkplekken faciliteert aan de bouwsector en maakindustrie, wil een volgende stap in de groeistrategie zetten.

CSN Groep, opgericht in 1991, heeft zo’n honderd medewerkers in dienst, verspreid over vier vestigingen. De organisatie bedient zo’n 1500 klanten in de bouw- en installatiesector en de maakindustrie en is thuis in digitale werkplekken, it-beveiliging en hybride it-omgevingen. Daarbij zet de groep sterk in building information modeling (bim) en computer aided design (cad).

Met de investering van Quadrum Capital wil Mathijs Bakker, ceo van CSN Groep, de groeistrategie van het bedrijf versnellen. Zo wil het enerzijds de marktpositie als managed service provider autonoom uitbouwen. Anderzijds kan de directeur terugvallen op de expertise en slagkracht van andere it-specialisten. Dit stelt de organisatie in staat om snel te schakelen om zo de meest complexe klantvragen op te lossen.

Quadrum Capital investeert in it-bedrijven ‘die klanten helpen bij hun digitale reis’. Naast CSN Groep zitten ook cloud-expert Fundaments, it-dienstverlener Exite ICT en cybersecurityspecialist DataExpert in het portfolio.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6950367). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.