Managed hosting door True

Kofax in partnerschap met Microsoft rond printbeheer

 

Automatiseringsspecialist Kofax kondigt een samenwerking aan met Microsoft. Gebruikers van Microsoft Universal Print kunnen daarbij naadloos gebruikmaken van Kofax ControlSuite, een softwarepakket voor printbeheer, documentopslag en -beveiliging.

Universal Print is de cloudgebaseerde printinfrastructuur van Microsoft. Door de combinatie met Kofax ControlSuite hoeven it-afdelingen geen tijd en middelen meer te besteden aan het configureren van printservers en lokale apparaten. Wat dan weer een kostenbesparing meebrengt. Dat app zorgt er voor dat printen en document workflows kunnen worden geautomatiseerd over verschillende printers en multifunctionals van diverse merken.

‘Universal Print is ontworpen om de belangrijkste printfunctionaliteit van Windows Server naar de Microsoft-cloud te verplaatsen, zodat organisaties geen on-premise printservers meer nodig hebben en geen printerstuurprogramma's meer hoeven te installeren op eindgebruikersapparaten’, zegt Issa Khoury, principal program manager lead bij Microsoft. ‘Door onze samenwerking met Kofax kunnen we klanten van Kofax en Microsoft de gezamenlijke waarde van Universal Print en ControlSuite bieden en de gebruikerservaring naar een hoger niveau tillen.’

Microsoft's Universal Print zit momenteel in een gesloten preview en zal binnenkort beschikbaar zijn voor Microsoft 365-gebruikers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6940054). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.