Managed hosting door True

Kinly slaat Britse slag met overname AVMI

 

Verenigd Koninkrijk

Kinly, aanbieder van audiovisuele, videoconferencing- en samenwerkingsoplossingen, heeft het Engelse AVMI overgenomen. Dit bedrijf, met het hoofdkantoor in Londen, is wereldwijd actief als av-integrator en leverancier van managed services. Bij Kinly werken 650 man; bij AVMI zeshonderd.

Volgens algemeen directeur van Kinly, Robbert Bakker, zijn Kinly en AVMI complementair aan elkaar. Het Londense bedrijf heeft in zijn ogen een benijdenswaardige staat van dienst in het uitvoeren van complexe projecten rond videosamenwerkingsoplossingen en het hebben van productkennis op het gebied van beheer op afstand, video-cloud-oplossingen en adoptiediensten.

Kinly, met het hoofdkantoor in Amsterdam, is voortgekomen uit de fusie tussen het Nederlandse VisionsConnected en het Noorse Viju. Beide av- en vc-leveranciers werden in september 2017 overgenomen door Avedon Capital Partners. Met deze investeerder aan boord wil Kinly door autonome groei en strategische overnames zijn positie in de internationale markt van audiovisuele en visuele samenwerkingsoplossingen versterken. In november 2018 werd av-specialist MK2 uit Breda overgenomen. Bij Kinly werken, die van AVMI meegerekend, 1.200 man.

Het bedrijf zegt te profiteren van de grote sprong voorwaarts als het om werken op afstand gaat. Er is in deze coronacrisis veel behoefte aan hoogwaardige en veilige samenwerkingstechnologieën en -diensten, aldus Kinly.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6937850). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.