Managed hosting door True

CNBB investeert miljoenen in Wyzetalk

 

De Nederlandse investeringsmaatschappij CNBB Venture Partners heeft een investering van meerdere miljoenen euro’s gedaan in Wyzetalk. Dit Utrechtse bedrijf biedt software waarmee grote organisaties eenvoudig communiceren met hun non-deskmedewerkers. Het extra kapitaal wil Wyzetalk inzetten om verder te groeien in Nederland en andere landen in Europa.

Volgens CNBB onderscheidt Wyzetalk zich met zijn software van andere leveranciers van interne communicatietools doordat zich op een andere doelgroep richt dan de gebruikelijke kantoormedewerkers. De softwareleverancier stelt bedrijven in staat om te communiceren met grote en complexere groepen medewerkers die buiten kantoor werken. Denk aan de schoonmaak, detailhandel, horeca, mijnbouw en scheepvaart. Vaak spelen bij banen in deze sectoren zaken als gezondheid, veiligheid en hygiëne een grote rol en vormen verschillen in cultuur en taal en het werken op verschillende locaties een uitdaging.

Met sectorspecifieke expertise en advies op het gebied van best practices, biedt Wyzetalk professionele ondersteuning aan interne communicatieteams. Ook biedt de oplossing van Wyzetalk de mogelijkheid om feedback van werknemers te verzamelen op een gestructureerde en meetbare manier.

Zuid-Afrika

Het oorspronkelijk Zuid-Afrikaanse Wyzetalk, opgericht in 2012 door Gys Kappers (algemeen directeur) en Gerhard Pretorius (technisch directeur), heeft internationale klanten in de mijnbouw, olie en gas, productie, detailhandel en horeca. Kappers is een Nederlandse ondernemer wiens familie in de jaren vijftig naar Zuid-Afrika emigreerde. Hij heeft het bedrijf onlangs 'thuis' gebracht door het hoofdkantoor in Utrecht te vestigen. Onlangs kondigde Wyzetalk de samenwerking aan met zijn eerste Nederlandse klant, Reederei Nord, de Amsterdamse vestiging van de Duitse rederij.

Kappers en Pretorius zochten vorig jaar naar een investeerder om de Europese groeistrategie te ondersteunen. Het duo vond een partner in CNBB, een softwaregerichte investeringsmaatschappij geleid door de Exact-oprichters Lucas Brentjens en Arco van Nieuwland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6931428). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Digital Workplace

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.