Managed hosting door True

Gartner/Capterra starten advieshub veilig samenwerken

 

Hulp

Nu veel mensen van huis uit werken, is er behoefte aan kennis en vaardigheden over hoe je dat met elkaar doet. Analistengroep Gartner en zijn softwareadvies-onderneming Capterra hebben gezamenlijk een hub ingericht met advies over veilig samenwerken.

Op de website van Capterra is een blog geschreven met verwijzingen naar gratis te downloaden software voor digitaal samenwerken, tips om een noodplan op te stellen om de pandemie het hoofd te bieden, opensourcesoftware voor videocommunicatie, een artikel over hoe je je moet beveiligen tegen criminelen die het coronavirus aangrijpen om gegevens te stelen, en advies hoe je personeel betrokken houdt bij de onderneming in tijden van verplicht op afstand samenwerken. Ook is er een verwijzing naar de tien beste opensourcesoftware-projectmanagement tools.

De twee bedrijven bieden de informatie aan om vooral middelgrote en kleine bedrijven te helpen op een veilige manier door te gaan met de bedrijfsvoering gedurende de coronacrisis.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6905244). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.